Vuokraus- ja varausjärjestelmät

MPoint -vuokraus- ja varausjärjestelmä – paljon enemmän kuin pelkkä varauskalenteri

Vuokraatko laitteita tai tarjoatko palveluja ajanvarauksella? Etsitkö sellaista varausjärjestelmää joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin? Tuntuvatko valmiit vuokrausohjelmistot liian hankalilta käyttää: niistä puuttuu jotain, mitä tarvitset tai maksat sellaisista toiminnoista, joita et käytä etkä tarvitse?

MPoint -vuokraus- ja varausjärjestelmä räätälöidään liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Järjestelmä sisältää varauskalenterin, asiakasrekisterin ja tarvittavat toiminnot varaustapahtuman hallintaan. Järjestelmä muokkaantuu sen mukaan, mitä tarvitset ja myös laajenee yrityksesi kasvaessa ja kehittyessä.

Kaikki toimii internet-yhteydellä, joten järjestelmä on ajan tasalla ja käytettävissä missä ja milloin vain. Ohjelmistosta on myös linkki SKJ:n Jeemly-kassajärjestelmään.

Varausjärjestelmä mukautuu toiveittesi ja tarpeittesi mukaiseksi

Varausjärjestelmä soveltuu kaikille organisaatioille, sekä yrityksille, yhdistyksille että julkishallintoon, esimerkiksi

Miten sinun yrityksesi tai yhdistyksesi toimii ja miten se haluaa toimia? Mitkä ovat tärkeimmät asiat vuokrauksessa tai ajan varaamisessa? Kerro meille, niin esittelemme sinulle, miten toiminnot onnistuvat MPoint-järjestelmällämme.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää! Mpoint -vuokraus- ja varausjärjestelmämme on käytössä eri toimialoilla ja hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä. Tutustu esimerkkeihin.