Varaus- ja seurantaohjelmistot

MPoint-varaus- ja vuokrausjärjestelmä – paljon enemmän kuin pelkkä varauskalenteri

Vuokraatko laitteita tai tarjoatko palveluja ajanvarauksella? Etsitkö sellaista varausjärjestelmää joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin? Tuntuvatko valmiit vuokrausohjelmistot liian hankalilta käyttää: niistä puuttuu jotain, mitä tarvitset tai maksat sellaisista toiminnoista, joita et käytä etkä tarvitse?

MPoint-varaus- ja vuokrausjärjestelmä räätälöidään liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Järjestelmä sisältää varauskalenterin, asiakasrekisterin ja tarvittavat toiminnot varaustapahtuman hallintaan. Järjestelmä muokkaantuu sen mukaan, mitä tarvitset ja myös laajenee yrityksesi kasvaessa ja kehittyessä.

Kaikki toimii internet-yhteydellä, joten järjestelmä on ajan tasalla ja käytettävissä missä ja milloin vain. Ohjelmistosta on myös linkki SKJ:n Jeemly-kassajärjestelmään.

Varausjärjestelmä mukautuu toiveittesi ja tarpeittesi mukaiseksi

  • Voit hallita varauskalenteria itse tai antaa asiakkaan varata eripituiset vuokra- ja palveluajat suoraan kalenterista.
  • Palvelu räätälöidään tarjoamiesi tuotteiden tai palvelujen mukaiseksi, esim. autojen, tilojen tai mökkien vuokraukseen tai erilaisten työkalujen laitevarauksiin. Varausjärjestelmällä voi varata myös erilaisia palveluja kuten kursseja tai yksilöllisiä palveluja.
  • Asiakas voi tarvittaessa hoitaa maksamisen suoraan verkossa.
  • Voit hoitaa myös asiakasviestinnän järjestelmän kautta.

Miten sinun yrityksesi toimii ja miten se haluaa toimia? Mitkä ovat tärkeimmät asiat vuokrauksessa tai ajan varaamisessa? Kerro meille, niin esittelemme sinulle, miten toiminnot onnistuvat MPoint-järjestelmällämme.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Mpoint-varaus- ja vuokrausjärjestelmämme on käytössä eri toimialoilla ja hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä.Tutustu esimerkkeihin.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram