Meistä

Metpoint Oy on porilais-turkulainen perheyritys, joka valmistaa erilaisia lisäarvoa tuottavia ohjelmistoja yrityksille. Meillä on pitkä kokemus taloushallinnon- ja toiminnanohjausjärjestelmien myynnistä ja näiden ohella ohjelmoimme erilaisia ratkaisuja, joita asiakkaat tarvitsivat järjestelmien lisäksi.

Vuodesta 2013 alkaen myimme kassajärjestelmiä ja tämän liiketoiminnan myimme pois 2021 keskittyen vain ohjelmistotuotantoon ja viimeistelimme oman MPoint-järjestelmäkonaisuuden, joka sisältää mm. varaus- ja raportointiohjelmiston.

Pitkä kokemuksemme antaa meille näkemystä asioista, joita voi saada vain tutustumalla moniin erilaisiin yrityksiin ja tapoihin toimia. Meidän arvojamme ovat aina olleet ja ovat tulevaisuudessakin asiakkaan kuunteleminen ja niiden todellisten asioiden ja tapojen löytäminen, millä voimme ratkaista asiakkaan toiveet ja haasteet. Mitään ei myydä myymisen ilosta eikä sellaista, mitä ei ole olemassa tai mitä emme voi tehdä. Olemme myös helposti tavoitettavissa, teemme sen, mitä olemme luvanneet ja meillä asiakas pääsee vaikuttamaan tuotekehitykseen.

Pitkät asiakassuhteet – jotka jatkuvat edelleen – kertovat siitä, että meihin luotetaan. Perheyrityksenä meillä on jatkuvuutta joka ulottuu sukupolvien yli.

Mielellään kerromme lisää mitä olemme tehneet, mitä teemme tänä päivänä ja kuulemme, miten voisimme olla avuksi ja hyödyksi sinun yrityksellesi.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram