Rapoint

Raportointiohjelmisto SKJ / Jeemly kassajärjestelmään

Jeemly by SKJ

Rapoint on selaimessa toimiva raportointisovellus, jolla voi seurata reaaliaikaisesti SKJ/Jeemly-kassoissa tapahtunutta myyntiä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Näyttö skaalautuu käytettävän laitteen/selaimen mukaan. Rapointia pääset käyttämään kirjautumalla selaimen kautta Rapoint-sivustolle. Käyttäjän ei siis tarvitse asentaa ohjelmaa omaan laitteeseensa, internet-selain ja -yhteys riittää.

Rapointissa voit seurata toimipaikkojesi myyntiä euromääräisenä, kappaleina ja kateprosentteina pääryhmä-, tuoteryhmä- sekä tuotetasolla. Voit seurata myynnin jakautumista myös eri maksutapojen suhteen. Myyntiä voi tarkastella päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuosikohtaisesti. Myös asiakasmäärien vaihtelua on mahdollista seurata.

Rapoint soveltuu sekä yhden toimipisteen liiketoimintaan että useasta myymälästä tulevan myyntitiedon tarkasteluun. Rapointin näyttämää yhteenvetoa ja näkymää on mahdollista räätälöidä yrityksen tarpeisiin.

Ohjelmiston käyttö on todella helppoa ja käytännöllistä. Käyttöliittymä on pidetty mahdollisimman yksinkertaisena, jotta luvuista voi vaivatta nähdä sen hetkisen myyntitilanteen yhdellä vilkaisulla. Raportoinnin käyttäminen ei edellytä, että kassaohjelmisto olisi raportoinnin tarkasteluhetkellä käynnissä tai edes kassalaite käynnistettynä. Näet raportoinnista aina viimeisen tallentuneen myyntitilanteen, vaikka raportointiohjelmistolla ei olisi juuri silloin yhteyttä kassajärjestelmään ja tiedot päivittyvät ajantasaisiksi kun kassajärjestelmä on taas käynnissä. Tietojen päivittymisaika Rapointiin on määriteltävissä yrityskohtaisesti.

Pyydä esittely!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram