Palveluyritykset

Palveluyritykselle tarpeellisia kassajärjestelmän ominaisuuksia ovat monipuoliset asiakasrekisterit, myyjien erittelyt raporteissa ja tilityksissä, ajanvaraus, lahjakortit, kanta-asiakas- ja bonusjärjestelmät. Palveluyrittäjälle asiakaskokemus on kaiken A ja O!

Olipa yrityksesi sitten kauneus- , hyvinvointi- tai muu palveluyritys, niin meiltä löydät sopivat ratkaisut tarpeisiisi!


SKJ Jeemly – monipuolinen kassajärjestelmä palveluyrittäjälle

Jeemly-kassajärjestelmän monipuoliset raportit voidaan skaalata usean yrittäjän kesken. Samaa kassaa voi siis käyttää useampi eri Y-tunnuksella toimiva yritys, mikä on kätevää esimerkiksi kauneus- tai hyvinvointiliikkeissä. Tutustu tarkemmin Jeemly-kassajärjestelmään täällä tai ota yhteyttä, niin etsimme sinulle sopivan kassakokonaisuuden.


Tehden-pilvikassa palveluyrittäjälle

Kotimainen Tehden-pilvikassajärjestelmä soveltuu mainiosti palveluyritysten tarpeisiin. Se sisältää muun muassa kassatoiminnot ja laskutuksen, ja siihen on saatavilla myös ajanvarausjärjestelmä.

Pilvikassa on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Lähetä meille yrityksesi tiedot yhteydenottolomakkeellamme tai osoitteeseen samuli.metsamarttila(at)metpoint.fi, niin lähetämme sinulle ilmaiset kokeilutunnukset!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram