Kauppaliikkeet

Meiltä saat vähittäiskauppaan sopivan edullisen ja näppärän kassajärjestelmän. Kassaratkaisumme ulottuvat hyvin yksinkertaisesta kassakoneesta laajaan PC-pohjaiseen kassajärjestelmään saakka. Kassaratkaisuillamme hoidat maksuliikenteen lisäksi varaston hallinnan ja raportoinnin. Kassajärjestelmän kirjanpitotiedot on myös helppo lähettää tilitoimistolle sähköisesti.

Kysy lisää kassaratkaisuistamme joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme.


Kassajärjestelmät

SKJ Jeemly

Monipuolinen Jeemly-kassajärjestelmä joustaa tarpeesi mukaan. Jeemlyllä voit hallinnoida sekä kivijalkamyymälän että verkkokaupan varastoa. Järjestelmä skaalautuu eri toimialojen tarpeisiin, esimerkiksi vaatekaupassa saman tuotteen voi jakaa kymmeniin eri väreihin ja kokoihin. Jeemlyyn voidaan liittää RFID-lukija, jonka avulla kanta-asiakasostojen hallinnointi on helppoa.

Olipa tarkoituksenasi löytää yksinkertainen kassajärjestelmä uuden yrityksen käyttöön tai olemassa olevan kassajärjestelmän uusiminen, Jeemly tarjoaa vaihtoehtoja sekä yhdessä toimipisteessä toimiville yrityksille että valtakunnallisille ketjuyrityksille. Kysy meiltä lisää kokemuksia SKJ-järjestelmästä.


Integroidut maksupäätteet

Verifone Yomani

Helppokäyttöinen Yomani-maksupääte on käytössä useissa päivittäistavarakaupoissa. Yomani on tarkoitettu ainoastaan kassajärjestelmäintegraatiota varten.

Verifone Yomani maksupääte, jonka voi integroida kassajärjestelmään

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram