puuvillan_apteekki_logo_400x150

Yksityisille ammatinharjoittajille

Pienelle yritykselle on usein tärkeää laitteiden edullinen kustannus sekä nopea ja helppo käyttöönotto. Muuttuvassa teknologiaympäristössä on myös tärkeää että on yhteistyökumppani joka pitää liiketoimintaa tukevat tärkeimmät laitteistot ajantasalla.

Tuotevalikoimastamme löydät pienet ja edulliset kassakoneet ja maksupäätteet. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi laitteet. Alla muutama vaihtoehto kassatoimintoihin. 

Sam4S ER-180

Pieni on kaunista. Tämä helppokäyttöinen ja hyvin edullinen kassakone palvelee täyttämällä juuri ne tarpeet jotka liiketoiminta lain puitteissa edellyttää. Sopii erityisesti pieniin kampaamoihin, suutareihin, kauneushoitoloihin tai muihin yhden ammatinharjoittajan yrityksiin.

 

Sam4S ER-940


Tehokkaampi ja monipuolisempi kassakone. Sopii ammatinharjoittajille joilla on ns. "tuolivuokralaisia". Kassakoneesta saa siis useamman myyjän raportit eriteltynä. Raportoinneissa myös yksiteltävissä tuotteet ja tuoteryhmät. Näppäintaso on roiskesuojattu joten se on helposti puhdistettavissa.

Tehden Kauneus on hius- ja kauneusalan ammattilaisten ohjelmisto, joka on kehitetty Suomessa suomalaisille yrityksille. Ohjelmisto tarjotaan pilvipalveluna, joka on nopea, helppo ja edullinen tapa käyttää ohjelmistoa. Pilvipalvelun tiedot säilytetään turvallisesti Suomessa ja varmuuskopioidaan päivittäin.

 
Design By