puuvillan_apteekki_logo_400x150

Vähittäiskaupalle

Vähittäiskaupan kassajärjestelmää valittaessa tulee kiinnittää huomiota useampaan osa-alueeseen. Kassajärjestelmän kokonaisuus riippuu hyvin paljon asiakaspaineesta, kassatoimintojen monipuolisuudesta sekä raporttien joustavuudesta. Olemme toimittaneet useita erilaisia laitekokonaisuuksia hyvin erilaisille vähittäiskauppaliikkeille.

Ratkaisut voivat vaihdella yksinkertaisesta kassakoneesta laajaan PC-pohjaiseen kassajärjestelmään. On hyvä silti ottaa huomioon että tietyt ominaisuudet ja integraatiot nopeuttavat ja sujuvoittavat huomattavasti päivittäistä kaupan käyntiä kassalla. Näitä toimintoja ovat esim. integroitu maksupääte sekä viivakoodinlukija.

Tässä muutamia laiteratkaisuja joita suosittelemme vähittäiskaupoille. Neuvomme ja suunnittelemme mielellämme sopivimmat laiteratkaisut juuri Teille sopivaksi. 

 

skj_logo_300px.png
                                      citykassa_kokosetti.jpg

 

Kassajärjestelmä joka kasvaa kätevästi yrityksesi mukana. Voit aloittaa pienellä peruskokoonpanolla ja tarvittaessa laajentaa. Vähittäiskauppa käsittää monta erilaista yritystä sisälleen. Tämän takia vaatimustaso kassajärjestelmältä on erittäin laaja. Kokoonpano on räätälöity monen eri toimialan tarpeet yhteen kokonaispakettiin. Tämä auttaa hinnoittelussa, sillä voit valita vain sinun yrityksellesi sopivat ominaisuudet. 

Tule tutustumaan kassajärjestelmämme massiivisiin ominaisuuksiin toimistollemme tai pyydä esittelyä toimipisteeseesi!


 

sam4slogo3.jpg        sps530_200n.jpg

Sam4S SPS-530

Aloittavan yrityksen on hyvä startata edullisesti mutta tehokkaasti. Tämä kassakone palvelee molemmissa. Kustannustehokas mutta ominaisuuksiltaan monipuolinen. Tähän on liitettävissä esim. maksupääte ja viivakoodinlukija.

Olemme kehittäneet myös oman web-raportointijärjestelmän tähän laitteeseen integroitavaksi. Voit kätevästi tarkastella päivän myyntejäsi vaikka kotoa käsin. Saat myös kirjanpitäjälle lähetettävät myyntiraportit PDF-tiedostoksi. Näin säästät kuittirullaa sekä aikaa jonka kuluttaisit viemällä myyntiraportit itse. 


                                                                                      Tehdenlogo.jpg                                                                                          

 

Tehden ohjelmistot

Tehden Kauppa on myymälöiden vaatimuksiin suunniteltu monipuolinen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, joka on kehitetty Suomessa suomalaisille yrityksille. Tehden Kauppa tarjotaan pilvipalveluna, joka on nopea, helppo ja edullinen tapa käyttää ohjelmistoa. Pilvipalvelun tiedot säilytetään turvallisesti Suomessa ja varmuuskopioidaan päivittäin.

Ohjelmisto sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen toimintaan. Yhdellä kuukausimaksulla saat kassatoiminnot, varastohallinnan ja asiakasreskiterin. Ohjelmistoon laajennettavissa myös laskutus. Pyydä ilmaisia koetunnuksia!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Design By