puuvillan_apteekki_logo_400x150

Ravintoloille

Ravintolan kassajärjestelmä mahdollistaa keittiön ja salin saumattoman yhteistyön. Pubeissa ja yökerhoissa asiakaspaine saattaa olla tiettyihin aikoihin hyvinkin kovaa ja kriittisimpiin aikoihin kassajärjestelmän on oltava luotettava.

Tähän liittyy myös erittäin tärkeät kassajärjestelmän toimittajan tukipalvelut mahdollisten ongelmatilanteiden sattuessa. Vasteaika on oltava lyhyt jotta liiketoiminta voi jatkua ja asiakkaiden palvelukokemus pysyy laadukkaana. Haluamme omalta osaltamme taata, että yrittäjän vastuulle jää vain huomion kiinnittäminen omaan liiketoimintaan, ja ongelmien sattuessa tukipalvelu on nopeasti saatavilla ja lähellä.


Kassajärjestelmän kokonaisuus riippuu myös hyvin paljon ravintolatoiminnan laajuudesta ja ominaisuuksien toiveista. Alla on muutama vaihtoehto kestävimmistä ja laadukkaista ratkaisuista.
 

 

 


skj_logo_300px.png

 

 Ravintola-alalla kassajärjestelmältä vaaditaan paljon. Kestävyys ja luotettavuus nousevat arvoonsa kun maksutapahtumien määrä voi tiettyyn aikaan nousta. Kassajärjestelmän on toimittava saumattomasti läpi aktiivisimpien myyntiaikojen.  Kassajärjestelmämme kokoonpano koostuu ravintola-alalle sovitetusta kokonaisuudesta johon on liitettävissä esim. maksupääte, viivakoodinlukija, keittiökirjoitin, vaaka ja RFID-lukija. RFID-lukijaa voidaan hyödyntää kanta-asiakaskerryttämisessä esim. lounaspassina.

Kassajärjestelmän ominaisuudet ovat joustavat ja monipuoliset. esim. käyttäjäystävällisen ominaisuuden aloittavalle tarjoilijalle tekee sen, että tuotteen alle voi luoda reseptiikan, johon voit liittää kuvia ja tuotetietoja drinkeistä tai ruuista. Näin drinkin ja ruuan valmistus nopeutuu. Raportoinneissa näet kätevästi asiakaspaineen, joka hyödyntää esim. työvuorolistojen suunnittelua. Raportit ovat täysin muokattavissa ja ne voidaan automaattisesti lähettää useampaan eri sähköpostiosoitteeseen esim. suoraan kirjanpitäjälle.Tule tutustumaan kassajärjestelmämme valtavan monipuolisiin ominaisuuksiin tai pyydä esittelyä tiloihinne!

 

 

 
 
 
 
 
Design By